Cara untuk membuat Kueyteow Goreng versi pasar malam yang mudah dan senang untuk disediakan. Padu beb!

Ketiaw goreng versi pasar malam. Sarapan kita pagi ini. Cara dan bahan-bahan ada dibawah. Selamat mencuba.…

Dah ada menu makan malam? Nah kami kongsikan Resepi Kuey Tiaw / Kotiaw goreng basah yang pastinya anda tak cukup sepinggan!

Ni utk sepaket kotiaw ye. Arghh feberet ni, kena pulak dengan cili padi potong memang paduuuu.…

Cara untuk membuat Kuey Teow Goreng Basah yang sangat Padu. Menu yang mudah disediakan tak kira masa.

Bahan simple yang macam ni pun bole buat kuey teow goreng jadi sedap dan mahu menambah.…

error: Nak Copy Paste ke tu? Usaha la sendiri.