Cara untuk membuat Tauhu / Tofu Telur Chinese Style. Lembut je tauhu tu cair dalam mulut.

Cara untuk membuat Tauhu Telur Chinese Style. Sedap tak terkata la! lembut je tauhu tu cair…

Cara untuk membuat Mee Goreng Basah Seafood. Menu ni pasti kenyang sampai ke malam!

Setiap hari di Bulan puasa sudah kebiasaan untuk buat gorengan jenis mee untuk berbuka. Sekadar alas…

Cara untuk membuat Tauhu Sumbat Ayam yang sangat sesuai sebagai juadah sampingan untuk berbuka anda.

Patutlah mahal tauhu sumbat ni ye sebab renyah nak membuat nye. Tapi buat sendiri lagi puas…

Biasa makan Tauhu Sumbat tak? Jom kali ni kita buat sekali dengan sosnya yang padu!

Kami nak kongsikan kepada anda menu untuk minum petang yang mudah untuk disediakan. Resepi ini telah…

Cara mudah untuk membuat Tofu Jepun atau Tofu Telur hanya dengan 3 Bahan Sahaja.

Tauhu lembut atau lebih popular dipanggil tauhu telur. Kita buat sendiri je. Mudah dan diyakini kesedapanya…

Resepi Tauhu Bergedil Gebu Gebas Buncit bersama sambal kicap yang padu!

Hai gais hari ni kakdil nak share resepi tauhu bergedil versi kakdil. Tak susah mana pun.┬áBiasa…

Resepi Diet Tauhu Kukus Lembut Super Sedap

Teringin makan tauhu kukus pula hari ni. Buat resepi diet. Senang dan cepat. Ringkas tapi sedap.…

error: Nak Copy Paste ke tu? Usaha la sendiri.